Nieuws

Nieuwe eigenaar

Hoeve Genemeer

Hoeve Genemeer is in nieuwe handen

Kim Janssens (41) nam begin april de zaak over van Jo en Veerle. Gasten kunnen op beide oren slapen. Kim werkte jarenlang als vrijwilliger met personen met een beperking en 10 jaar als vakantiebegeleider. Met Hoeve Genemeer komt zijn grote droom uit: gastvrijheid met zorg combineren.

Dezelfde bezieling

Jo en Veerle bouwden Hoeve Genemeer uit met hart en ziel. Ze gingen dan ook niet over één nacht ijs toen ze hun zaak verkochten. Jo en Veerle: “We wilden Hoeve Genemeer alleen verkopen aan iemand die ons een goed gevoel gaf. Iemand die ons project voortzette met dezelfde bezieling. En met respect voor het geheel: gebouw én gasten. Kim is de ideale persoon. Hij is betrokken én hij heeft ervaring met mensen met een beperking.”

10 jaar als vrijwilliger

Als kind droomde Kim er al van om een B&B uit te baten. Maar ook om mensen te helpen en te ontzorgen. “Met Hoeve Genemeer komt dit mooi samen. Tien jaar lang werkte ik in de sector. Als vrijwilliger bij personen met een beperking. Ik ging er zó in op, dat mijn vrienden me zegden om er mijn beroep van te maken. Ik polste eerst naar een vakantiewoning in de Ardennen, maar via via kwam ik met Jo en Veerle in contact.”

De ideale match

Voor beide partijen kruisten de paden op het ideale moment. Jo en Veerle kregen het steeds moeilijker om de uitbating van hun vakantiewoning te combineren met hun andere professionele activiteiten. “Toen ze merkten dat ik op dezelfde golflengte zat, was de overname vrij snel geregeld. Jo en Veerle kunnen alvast gerust zijn: ik zal mijn gasten met dezelfde toewijding in de watten leggen, zoals zij dat jarenlang deden,” besluit Kim.

Vragen of meer informatie?

Bel mij gerust persoonlijk: 0467 01 17 65